WerkTalent

Elektro monteur 2 ploegendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar bekend in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven en in Oudewater. De Technische Dienst functie is uit te voeren bij hun locatie in Oudewater.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kazen worden verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid en dit kan natuurlijk alleen als de productie goed verloopt. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdagmiddag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf en kan iedereen in de productie genieten van hun product!!!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf wat voornamelijk actief is op Europese markt met het verkopen van verpakte kaas. Binnen het bedrijf worden de kazen alleen verpakt en versneden door middel van verschillende machines. Hierbij kan je denken aan geraspte kaas, blokjes kaas, snippers, ect. Binnen het bedrijf worden er dus geen kazen geproduceerd alleen verpakt en versneden.

Jouw werkzaamheden zijn heel belangrijk voor het productieproces! Jij gaat er namelijk samen met jouw team voor zorgen dat de machines ten alle tijden blijven lopen en dat alle storingen worden opgelost. Het is dus voor jou de uitdaging om de verantwoordelijkheid te dragen over het gehele machine park maar ook voor de gehele productie ruimte. Jij bent dan ook voornamelijk bezig met onderhoud plegen aan machines, storingen oplossen, etc.

Maar jij bent natuurlijk niet alleen bezig met de machines. Jij mag veel meer doen dan dat! Bij jouw nieuwe functie behoren de volgende werkzaamheden:

- Het uitvoeren van elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden;
- Het uitwerken van elektrische vraagstukken;
- Ervoor zorgen dat er juiste en volledige documentatie rondom de elektrotechnische werkzaamheden aanwezig is;
- Het uitvoeren van inspectierondes en verschillende keuringen;
- Het optimaliseren van de beschikbaarheid van de installaties, productielijnen en gebouwen.

De functie die jij gaat vervullen vindt plaats in een werkweek van 36 uur waar een 2 ploegendienst geldt. Je gaat van maandag t/m vrijdag aan de slag in 1 van de volgende diensten:

- Ploeg 1: van 06:00 t/m 15:00 uur;
- Ploeg 2: van 15:00 t/m 00:00 uur.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van Woerden, Bodegraven, Oudewater, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Gouda en omliggende dorpen/steden;
- Jij hebt een opleiding gevolgd richting de techniek of jij hebt ervaring in een soort gelijke functie;
- Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, bent oplossings- en servicegericht, toont initiatief en hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen;
- In het bezit van eigenvervoer of een rijbewijs;
- Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
- Een bruto maand salaris tussen de EUR2200,- en EUR3000,- afhankelijk van ervaring en leeftijd;
- Een fulltime 36 uur functie in een 2 ploegendienst;
- Der mogelijkheid op een vast contract;
- De mogelijkheid om verschillende BBL of andere opleidingen en cursussen te volgen;
- Ploegentoeslag afhankelijk van de werktijden;
- Reiskostenvergoeding van EUR0,19 per km;
- Een informele werksfeer en de mogelijkheid om verschillende machines te leren en te besturen.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent