Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit mooie bedrijf begint je dag om 8:20 uur. Je loopt door de ingang aan de achterzijde naar binnen, ruimt je spullen op, drinkt een kopje koffie met de collega's en staat om 8:30 uur op de vloer. Je helpt in het magazijn dan wel in Beverwijk. dan wel in Amsterdam. Doordat dit bedrijf zo enorm groeit hebben ze onlangs een tweede opslag ruimte gekocht waar ze de fietsen kunnen stallen. En daarom zijn ze nu hard op zoek naar wat extra handjes die daarbij kunnen helpen. Je helpt bij het in- en uitladen van de producten, je helpt bij het orderpicken en dan zitten er ook nog enkele administratieve taken bij. Het is een jong en erg gezellig team waarmee je gaat werken. Een lolletje op zijn tijd is meer dan welkom, maar er wordt ook zeker hard gewerkt.

Wat wij bieden

  • Deze baan is voor langere tijd
  • Kans op dienstverband bij het bedrijf
  • Een leuke organisatie en collega's
  • Vaste werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur

Wat wij vragen

  • Een gezonde dosis enthousiasme en de wil om lang bij een leuk bedrijf te werken
  • Je werkt nauwkeurig, secuur en snel
  • Je bent een teamspeler

Over het bedrijf

Dit vooraanstaand bedrijf bouwt al jaren elektrische fietsen. Zij doen dit voor zowel het eigen merk als voor andere merken en slaan alles op tot dat het verkocht wordt. En dat is wat dit werk extra uitdagend maakt. Van ontwerp naar productie tot distributie bouwen zij hun eigen fietsen. En dit bedrijf blijft groeien, vandaar dat ze op zoek zijn naar een nieuwe collega. Het pand waarin ze gevestigd zijn, ziet er prachtig uit. Het is modern om te zien en heeft een prachtige showroom bij de ingang. De sfeer die op de werkvloer hangt is informeel en heel relaxed, je merkt niks van de tijdsdruk die met dit werk meekomt. Al met al dus een super leuk bedrijf om voor te werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau