Luba Uitzendbureau

Medewerker Verkoop Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de werkdag gezamenlijk op met je collega's, je pakt een koffietje en start je pc op. Via de mail en per telefoon komen diverse vragen binnen over jullie producten. Je adviseert klanten, checkt lopende bestellingen, zoekt antwoorden op gestelde vragen en geeft technische adviezen. Is de techniek nog iets nieuws voor jou maar heb je er wel interesse in of affiniteit mee? Dan komt het wel goed! Bij dit bedrijf wordt je keurig ingewerkt en meegenomen op het gebied van productkennis. Belangrijk is dat je een echte teamplayer bent met een vlotte babbel. Je bent van nature positief en spontaan, de rest kan je natuurlijk gewoon worden aangeleerd!

Over het bedrijf

Bij jouw toekomstige werkgever hebben ze een uitgebreid assortiment brandstoffen en smeermiddelen. Momenteel zit de derde generatie al op directie niveau. Je komt te werken bij een sfeervol en ambitieus familiebedrijf die leuke team activiteiten organiseren, zoals vrijdagmiddagborrels!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau