WerkTalent

Productiemedewerker Print en Folie

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wil je werken bij een van de grootste leveranciers van labels en flexibele verpakkingen in Europa? Dit bedrijf is overal terug te vinden, bijvoorbeeld: op een willekeurig etiket in de supermarkt, de informatiesticker op een een blik verf open of als je checkt welke ingrediŽnten er in een cosmeticaproduct zitten.

Functieomschrijving
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het drukken van etiketten via onze thermische printers. Je ontvangt van de klant de gegevens over de order. Deze gegevens voer je in in een digitaal bestand en op basis daarvan maak je drukproeven. Als deze akkoord is, dan zorg je ervoor dat de order op tijd geproduceerd wordt. Tijdens het afdrukken controleer je de labels of etiketten, zodat je afwijkingen tijdig signaleert en kan ingrijpen. Hierdoor zorg je ervoor dat de orders voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, zoals de klant van ons gewend is. Eind van de dag bespreek je de status van lopende orders met je teamleider.

Daarnaast ondersteun je de afdeling Foliedruk op het gebied van werkvoorbereiding. Je plaats bestellingen en zorgt ervoor dat alles op tijd binnen is. Je snijdt papier en zorgt ervoor dat de clichťs netjes zijn opgeruimd, zodat je ze ook weet te vinden als ze nodig zijn voor een order. Als de teamleider afwezig is, dan verdeel je de orders over de collega's op de afdeling.

Functie-eisen
Heb je weinig of geen ervaring, dat is geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je deze kennis krijgt door je intern op te leiden. Het is wel fijn als je:

- technisch bent aangelegd
- bekend bent met Word en Excel en dat je nauwkeurig gegevens kan invoeren.
- een leergierige instelling hebt
- de wil hebt om jezelf te blijven ontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden
Een fulltime en uitdagende functie binnen een sterk groeiende organisatie. Iedere dag is anders, dus het werk is heel afwisselend. Verder:

- Krijg je een contract met zicht op een vast contract
- Kom je terecht in een team waar plezier maken en aanpakken de kernwaarden zijn
- Een organisatie waarin je de kansen krijgt om je ambities waar te maken

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent