WerkTalent

Service monteur Batterijen

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
We hebben verschillende vestigingen in Europa, Midden-Oosten & Azie. We leveren oplossingen en produceert batterijen voor het opslaan van energie in transport en de industriŽle markt over de gehele wereld. Met meer dan 120 jaar ervaring in de batterij branche bezit de ervaring, kennis en geavanceerde onderzoeks-, en ontwikkelingsmethoden om oplossingen en producten te bieden voor energie opslag.

We hebben verschillende divisies welke zorgdragen voor de belangen van onze opdrachtgevers. Deze divisies zijn opgedeeld in Motive Power, Network Power en Transportation. De divisie waar momenteel een vacature voor beschikbaar is als service engineer in de divisie Motive Power. Deze divisie is gespecialiseerd in batterijen en laadapparatuur voor interne transportmiddelen en andere elektrische voertuigen.

Functieomschrijving
In samenwerking met onze ervaren servicemensen leer je onze opdrachtgevers te ontzorgen door batterijen met bijbehorende laders te onderhouden en te repareren. Om een voorstelling te maken van onze batterijen capaciteit: deze worden ingezet bij palletwagen of heftrucks die 4 volledig geladen pallets kunnen heffen en transporteren. Denk hierbij aan gewichten van boven de 8 ton.

ONTWIKKELEN

Wij zijn op zoek naar een pragmatische persoonlijkheid die affiniteit heeft met techniek en gewend is om met mensen samen te werken. Hierbij ben je instaat om als ambassadeur namens ons bij een klant werkzaamheden uit te voeren.

GROEIEN

Je zal intern opgeleid worden tot specialist op het gebied van batterijen en laders. In het beginstadium zullen de werkzaamheden vooral bestaan uit het bijvullen, schoonmaken, controleren en kleine reparaties. Naar verloop van tijd gaan we steeds meer toe groeien naar een volwaardig rol als service technicus, waarbij je zelfstandig storingen bij klanten kan diagnosticeren en oplossen.

LOOPBAAN

Uiteindelijk ben je een allround technicus die gaat functioneren als inspecteur en adviseur. Je geeft chauffeurs en technici uitleg over het gebruik van batterijen en laders. Bij het advies geven en storing zoeken maak je gebruik van gegevens die je zelf gedownload hebt uit onze batterij dataloggers en hightech laders. Als onderdeel van je werk ga je uiteindelijk na een inspectie/ keuring de rapportage met de opdrachtgever bespreken. Hierbij overleg met de opdrachtgever over noodzakelijke reparaties en verbeteringen.

PERSOONLIJKHEID

Bent JIJ de persoonlijkheid die zich wil ontwikkelen en meebouwt aan een sterk team dan ben je van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.

Functie-eisen
Functieprofiel

De functie-eisen zijn als volgt:

- Aantoonbare werkervaring of affiniteit met techniek
- Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting elektro of andere technische opleiding of deze willen volgen.
- VCA- & heftruck certificaat is een pre;
- In het bezit van rijbewijs B;
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Hoge mate van zelfstandigheid en creativiteit;
- Ervaren in het gebruik van Microsoft Office en Ipad

Arbeidsvoorwaarden
*We maken deel uit van de CAO Metalektro

* 27 vakantiedagen en 13 ATV op basis van een fulltime dienstverband op jaarbasis

* pensioen bij het PME fonds, 50/50

* Salarisindicatie: 2800 - 3600

Verder krijg je een bus met materiaal die wordt aangevuld door naar het huisadres van de monteur de benodigdheden te sturen. (monteur hoeft dus niet naar het hoofkantoor te komen) Groot materiaal zoals accu's worden direct naar de klant gestuurd.

Daarnaast krijg je een werktelefoon en Ipad bij.

Het eerste half uur aan reistijd is eigen tijd, daarna wordt iedere reis uitbetaald.

Overwerk wordt uitbetaald bij meer dan 15 minuten bij het overschrijden van 8 uur.

Voor de eerste 2 uur overwerk van maandag t/m vrijdag krijgt de monteur 125% van het uurloon betaald. Voor het derde en opeenvolgende uren geldt 150% van het uurloon.

Op zaterdag voor overwerk geldt 150% van het uurloon. (wordt normaal gesproken niet gewerkt op zaterdag en zondag).

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent