WerkTalent

Technisch Warehouse Medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf heeft ongeveer 6 jaar geleden haar magazijn gebouwd op het bedrijventerrein in Moerdijk en is dan ook van alle gemakken voorzien. In de organisatie werken ongeveer 150 medewerkers, waarvan de helft in het warehouse. De teams zijn verder onderverdeeld in teams van 5 tot 15 medewerkers. Verder heeft het bedrijf een zeer actieve personeelsvereniging, maar bijvoorbeeld ook een zeer stabiele financiŽle situatie.

Functieomschrijving
Binnen deze gloednieuwe warehouse locatie worden dagelijks goederen verstuurd naar bestemmingen over de gehele wereld. Koeriers, vrachtwagens (onder andere met zeecontainers) en andere transportmiddelen rijden af en aan om goederen te brengen of op te halen. De opgeslagen goederen variŽren van kleine onderdelen tot complete pallets. Dagelijks ben je bezig met reparatie- en controlewerkzaamheden. Hier komt jouw affiniteit met techniek, elektronica en sport goed van pas, aangezien je werkt aan geavanceerde apparatuur, waar onder andere topsporters gebruik van maken.
Ook het verzendklaar maken van goederen en het op de juiste locatie plaatsen van zendingen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarbij zorg je voor de juiste aanvoer en afvoer van uitgaande orders. Je zorgt ervoor dat de juiste documenten met de orders meegaan en dat eventuele specifieke klanteisen exact worden opgevolgd. Verder voer je algemene warehouse-activiteiten uit.

Functie-eisen
- Bij voorkeur heb jij een beetje affiniteit binnen de techniek, dit zou bijvoorbeeld als assemblagemedewerker of productiemedewerker kunnen zijn;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
- Bereid tot werken van verschillende diensten;
- Voor het woon-werk verkeer zou het fijn zijn als jij in de omgeving van Breda, Dordrecht, Roosendaal of Bergen op Zoom woont.

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de EUR1900,- en EUR2200,- bruto in de maand;
- Reiskosten worden met EUR0,19 per km vergoed;
- Werken binnen een gezonde organisatie;
- Leuke personeelsvereniging waar jij je bij aan kunt sluiten;
- Op termijn ligt een vast contract in het vooruitzicht;
- Fulltime baan voor 38 uur in de week, je zult jouw werkzaamheden in de dagdienst uit gaan voeren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent