Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij houdt je bezig met alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Denk aan laden en lossen en het aannemen van binnenkomende goederen. Je checkt regelmatig of er voldoende voorraad is en werkt de voorraad bij wanneer er een bestelling binnen is gekomen. Ontbreken er producten of is er iets verkeerd geleverd? Dan meld je dit bij jouw collega's op kantoor. Ook het verzenden van goederen behoort tot jouw takenpakket. Je plant dit transport in, zet de bestellingen klaar in het magazijn en pakt deze in. Daarnaast maak je met behulp van de computer alle transportdocumenten in orde. Je werkt alleen in het magazijn, maar redt je iets niet alleen? Dan kan je altijd aankloppen bij één van jouw collega's op kantoor! Die komt jou dan graag een handje helpen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met vast dienstverband
  • Werken in een bedrijf met een goede sfeer en behulpzame collega's
  • Een goed salaris op basis van ervaring!

Wat wij vragen

  • Jij hebt ervaring in het magazijn en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent handig met een computer en werkt gestructureerd
  • Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever biedt professionele producten en duurzame oplossingen aan kwekerijen over de gehele wereld. Dit, zodat kwekerijen hun bloemen zo mooi mogelijk kunnen laten bloeien. Je komt te werken in een klein maar fijn team. En ook niet onbelangrijk, er is goede koffie aanwezig! Hoewel je alleen werkt in het magazijn, hou je je pauzes samen met jouw collega's. Zo drink je rond half 10 lekker een bakkie koffie en gaan jouw collega's in de pauze lekker even een rondje lopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau