Luba Uitzendbureau

Assistent teamleider

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiden
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met het team zorg jij er voor dat het proces op rolletjes loopt. Op een coachende manier ga jij het personeel aansturen zodat de performance wordt behaald en het proces blijft doorlopen. Samen met de teamleiders zorg je ervoor dat vooraf gestelde prestaties- en kwaliteitsnormen worden behaald. Jij signaleert verstoringen en/of verbeteringen en rapporteert deze aan de teamleiders. Daarnaast ben je samen met de teamleiders verantwoordelijk voor een optimale bezetting per deelproces. Waar nodig pas jij het aan zodat eventuele knelpunten geen effect hebben op het totale proces!

Over het bedrijf

Klik op deze link om een impressie van Central Filling Mosadex te krijgen

Dagelijks biedt Mosadex optimale zorg en diensten aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken, 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de gids bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg. De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau