Luba Uitzendbureau

Allround magazijn medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Met een scanner in je ene hand en een kar in de andere hand, loop jij door de gangen van het magazijn. Je stapelt alle dozen op je kar en zorgt ervoor dat alle orders op tijd klaar staan om te scannen. Als alles gescand is moet het op de juiste manier worden ingepakt. Je pakt zelf alles wat je hiervoor nodig hebt uit het magazijn en zorgt ervoor dat alle orders op tijd het magazijn kunnen verlaten. Deze verplaats je met behulp van een pompwagen. Daarnaast moet je ook denken aan werkzaamheden als het sorteren, stickeren en het vullen van kaartenmolens. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 15:30 uur. En op vrijdag kan je vroeg weekend vieren want dan werk je van 07:00 uur tot 12:30 uur. Je hebt 3 pauzes van totaal 1 uur, waarvan je een half uur doorbetaald krijgt.

Wat wij bieden

  • Een baan bij een geweldig bedrijf
  • Een functie voor minimaal einde jaar

Wat wij vragen

  • Je bent flexibel voor de vestiging in Krimpen en Capelle
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je hebt enige ervaring in de logistiek

Over het bedrijf

Jouw werkgever is onderdeel van Europees kaartenbedrijf. De grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en BelgiŽ is marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten van jouw werkgever hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5.000 verschillende producten onderscheidt zij zich van de overige aanbieders op deze markt. Door middel van wenskaarten wilt jouw werkgever een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens, zoals liefde en vriendschap. Het Europees kaartenbedrijf is onderdeel van Amerikaans moeder bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau