Luba Uitzendbureau

Verhuizer

Details van de functie

Logo Over het werk

Om 07.00 uur verzamel jij met je collega's in Voorhout. Samen vertrekken jullie naar de plaats van bestemming, dit kan zijn van Noordwijk tot Amsterdam. Met het team verschilt het per dag hoe je dag en klus eruit ziet. Zo zijn er zorgkamers die worden ontruimd, dit zijn huizen in een verzorgingstehuis. Naast zorgkamers ruimt dit bedrijf ook huizen op. Hier ga je samen met het team de huisraad en persoonlijk bezittingen inpakken om op te slaan in de opslag. Daarnaast draag je de inboedel naar de verhuiswagen. Daarbij zorg je met elkaar ervoor dat de kamer.huis bezemschoon en verkoopklaar afleverd kan worden aan de verhuurder of makkelijk.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan met leuke klussen
  • Het aantal klussen kan in de loop van de tijd worden uitgebreid
  • Zeer collegiale, informele maar ook professionele werksfeer

Wat wij vragen

  • Om voor deze functie in aanmerking te komen is het van belang dat je fysiek is orde bent, want bij deze baan dien je zware spullen te tillen en te sjouwen
  • Ook is het voor jou geen probleem om in Voorhout te komen. De voorkeur gaat dan ook uit naar mensen die in de directe omgeving van Voorhout wonen of die in het bezit zijn van een auto
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit aangezien de diensten wisselend binnenkomen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

De werkgever ontruimt onder meer woningen en beheert inboedels uit nalatenschappen (erfenissen). Daarnaast zorgen zij ervoor dat een koop- of huurwoning schoon wordt opgeleverd, zodat deze direct weer beschikbaar is voor een verhuurder of om verkocht te worden. Het bedrijf is gevestigd in Sassenheim en werkt landelijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau