Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie van productiemedewerker ben jij het aanspreekpunt voor de assemblage op draad- en kabelbomen. Hier werk jij met de juiste machines om te zorgen voor een kwalitatief goed product. Kwaliteit staat binnen deze organisatie enorm hoog en jij weet volgens de specificaties te werk te gaan met daarbij de juiste hoeveelheden. Uiteraard is het programmeren en instellen van de machines van belang om de goede kwaliteit te leveren. Het uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles komt hier dan ook bij kijken.

Het betreft een functie in twee ploegen (ochtend- en middagploeg). De ploegendiensten zijn van 06:00 ? 14:30 uur en 10:30 ? 19:00 uur. Om de week werk jij de andere ploeg.

Wat wij bieden

  • Fulltime functie bij een groeiend bedrijf gevestigd in Eindhoven
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten je functie

Wat wij vragen

  • Je werkt resultaatgericht, nauwkeurig en zelfstandig
  • Je bent bereid om in twee ploegen te werken
  • Je bent leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de bouw, medische sector en landbouwsector. Ze zijn actief in de Benelux. Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken en mee kunnen werken aan het succes van de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau