Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Dordrecht
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen deze functie houd jij je bezig met het produceren van half fabricaten en eindproducten volgens een technische tekening. Je krijgt in deze functie veel vrijheid om op die manier zo efficiŽnt mogelijk te kunnen werken, wat mee brengt dat je zelf verantwoordelijk bent voor het inspecteren en produceren van het perfecte product. Zodra een product af is moet het uiteraard ingepakt worden, hier houd jij je ook mee bezig. Zoals eerder vermeldt krijg je veel vrijheid binnen deze functie maar rapporteer je nog altijd aan een leidinggevende die regelmatig de voortgang van jouw werk bekijkt.

Over het bedrijf

Jouw potentiŽle werkgever is een dochteronderneming binnen een zeer grote organisatie. Binnen deze organisatie zijn zij een toonaangevende leverancier van zeer geavanceerde afmeersystemen, sleepinrichtingen en veiligheids-communicatie systemen wereldwijd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau