Luba Uitzendbureau

1e/2e autotechnicus

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is een universeel bedrijf wat beschikt over een werkplaats en showrooms met occasions. Zij werken met alle merken auto?s. Voor de werkplaats zijn zij op zoek naar een 1e of 2e autotechnicus die bij voorkeur ook APK keurmeester is. Het gaat om een functie van 38 uur, waarbij de werktijden van maandag tot donderdag van 8.30 tot 17.30 uur en op vrijdag tot 15.30 uur zijn. Je komt te werken in een gezellig en klein team van 3 a 4 man. Zij zijn op zoek naar iemand die vastigheid wil en hier lang wil blijven werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is in 1984 opgericht, zij zijn ruim 30 jaar aangesloten bij de BOVAG en hebben een multifunctioneel pand. Zij beschikken over showrooms en werkplaatsen met ruimte voor schadeherstelservice.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau