WerkTalent

Accountmanager Veltuff - Auto van de zaak - tot EUR3500

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Bij Veltuff ervaar je een dynamische en internationale omgeving met meer dan 150 resultaatgerichte collega's waar we snel inspelen op trends en tendensen om onze doelen te bereiken en de best mogelijke klantenservice te bieden. Veltuff is een van de grootste spelers in Europa. Wij produceren en verkopen werkkleding, veiligheidsschoenen en PBM voor een aantal van de grootste bedrijven van het land. We willen voortdurende groei en ons doel is om binnen afzienbare tijd de leidende dealer van Europa in ons productgebied te worden. Ons hoofdkantoor is in Denemarken en daarnaast heeft Veltuff vestigingen in Zweden, Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland en de Benelux.

Functieomschrijving
Dit bedrijf is op zoek naar een accountmanager. Kom deel uitmaken van het snelst groeiende werkkledingmerk!

Je bent voor 80% van de tijd bestaande klanten en nieuwe prospecten aan het bezoeken waarbij je daarnaast 1 / 2 dagen per week naar het hoofdkantoor in Wateringen gaat. Je demonstreert en presenteert de producten van Veltuff waarbij je hier een echte beleving van maakt. Je hebt twee fulltime backoffice medewerkers aan je gekoppeld, die je ten alle tijden zullen assisteren.

U hoeft de producten niet te kennen om mee te beginnen. Je zult een gedegen training krijgen - onboarding program - met alle aspecten van het Veltuff business model.

Functie-eisen
Naast dat jij over verkoop ervaring beschikt waarbij jij goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (mondelijk en schriftelijk) bezit jij ook over het volgende:

- Betrokkenheid bij klanten
- Je gaat gestructureerd en dynamisch te werk
- Je hebt basis computer vaardigheden
- Je bent betrokken bij klanten
- Je kan onze producten goed demonstreren en presenteren
- Je bent in bezit van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden
Zij bieden jou een uitdagende job, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen territorium, met bestaande klanten en nieuwe prospects. Daarnaast bieden wij ook:

- Je komt te werken in een groeiend en ambitieus bedrijf
- Kans op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling
- Fulltime job (40 uur per week)
- Verwachte startdatum: per direct
- Salaris tussen de EUR2000 en EUR3500 op basis van leeftijd en ervaring
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent