Luba Uitzendbureau

Medewerker rokerij

  • Vacature
  • Noord-Holland
Broek op Langedijk
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever werkt in de visbranche. Als productiemedewerker bij dit kleine en informele familiebedrijf ben je verantwoordelijk voor het fileren en inpakken van de gerookte vis. Je bedient ook de verwerkingsmachine. Bij alle werkzaamheden is het belangrijk dat jij de kwaliteit van het product bewaakt. Dit doe je door goed samen te werken met je collega's en de voorschriften en de procedures te volgen. Jij bent voor een groot deel verantwoordelijk voor producten die o.a. in een restaurant worden geserveerd.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat al sinds 1894 garant voor meesterlijk gerookte vis. Ze maakt gebruik van de modernste technieken. Maar ze roken de vis nog steeds volgens ambachtelijke kwaliteitsnormen. Zonder toevoegingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau