Luba Uitzendbureau

Accountmanager

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Amsterdam
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit bedrijf kom je in een team van +/- 25 accountmanagers te werken. Elke accountmanager heeft zijn/haar eigen portefeuille en heeft regelmatig contact met de besturen. Het is dan ook een team waar veelal zelfstandig wordt gewerkt maar onderling ook zeker wordt gespard, kennis wordt gedeeld en waar men elkaar helpt. Samen zorgen jij en je collega's voor het behandelen van bestuurlijke, financiële, juridische en technische vraagstukken. Je schakelt daarbij met de juiste (interne) specialisten. Jij bent veelal het eerste aanspreekpunt en zorgt dat de dienstverlening juist gecoördineerd wordt. Ook woon jij (indien gewenst digitaal) de vergaderingen bij en zorg je voor de juiste besluitvorming en de notulen.

Wat wij bieden

 • Werken voor een leuk bedrijf dat volledig in ontwikkeling is in hartje Amsterdam
 • Een fulltime dienstverband van 36 uur per week (32 uur is bespreekbaar)
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring
 • Uren die je 's avonds werkt, compenseer je overdag
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede reiskostenregeling
 • Loopbaanontwikkelingsbudget en een 13e maand

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO diploma bij voorkeur richting MER, Facilitair Management, Bouwtechnische bedrijfskunde of Makelaardij
 • Jij bent accuraat, kordaat, besluitvaardig en stressbestendig
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je bent aantoonbaar klant-, service- en resultaatgericht
 • Zo af en toe 's avonds werken is voor jou geen probleem
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een professionele beheerder voor Verenigingen van Eigenaren. Binnen hun branche zijn ze één van de grotere organisaties in Nederland; ze beheren bijna 1000 VvE's.

Groot zijn is niet altijd positief. In dit geval werkt het in het voordeel van hun klanten: ze hebben alle kennis en expertise in eigen huis. De inkopen van het bedrijf zijn een stuk voordeliger als die van de concurrent. Hierdoor kunnen ze hun diensten voor een lager bedrag aanbieden. Een voorbeeld daarvan is de verzekeringspolis. In bijna alle gevallen kunnen ze de polis voordeliger en met betere voorwaarden afsluiten. Dit omdat ze de reparaties goedkoper kunnen maken waardoor ook verzekeraars voordeliger uit zijn. Verder zorgen zij ervoor dat schades bij de verzekeraar worden geclaimd. Waar mogelijk gaat hun dienstverlening net dat stapje verder dan bij concurrenten. Zo hebben ze voor een groot aantal VvE?s vijf jaren energiebelasting teruggevorderd.

Sinds kort is het bedrijf overgenomen. Hierdoor konden ze even stilstaan en kijken waar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Een van de grootste veranderingen is dat er als een team wordt gewerkt. Iedereen weet van elkaars taken en wat ze doen. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen vakgebied, maar samen denken ze aan het opbouw van het bedrijf.

Het kantoor bevindt zich in Amsterdam op 5 minuten van de Dappermarkt als je de leenfiets pakt. Er is een winkelcentrum op loopafstand en ze hebben nu al wat leuke terrasjes. Dit worden er alleen maar meer, want het kantoor ligt middenin het project Amsterdam Oostenburg. Daar wordt naast horecagelegenheid nog veel meer gebouwd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau