Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met je collega?s ben jij verantwoordelijk voor een groot account van diverse klanten. Omdat jij regelmatig contact hebt met jouw eigen klanten, weet jij precies wat zij willen en wat je voor hen kunt doen. Is de klant op zoek naar extra versterking in het team of willen zij het werkrooster wekelijks digitaliseren, dan is het jouw taak om dit in overleg op te pakken. Jij zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn en dat de klant snel wordt geholpen. Jij gaat zelf in gesprek met potentiŽle kandidaten en draagt deze aan bij jouw contactpersoon. Omdat je komt te werken in een hecht team is het van belang dat je goed kan communiceren en dat je alle facetten van de functie kan beheersen. Heb jij goede ideeŽn die jij graag wilt aandragen dan is daar zeker ruimte voor tijdens het dagelijkse werkoverleg.

Wat wij bieden

  • Na een uitgebreide opleidingstraject ontvang je direct een vast contract
  • Mogelijkheden tot doorgroeien binnen het bedrijf
  • Dynamische werksfeer met veel afwisseling in het werk
  • Mogelijkheid voor het inbrengen van goede ideeŽn voor het verbeteren van het proces
  • Je hebt de mogelijkheid om naast je 25 vaste vakantiedagen meer dagen te kopen of wellicht je maandelijkse budget te besteden aan producten met bruto/netto voordeel
  • Bij goed presteren kan je extra bonussen verdienen

Wat wij vragen

  • Je hebt relevante administratieve werkervaring
  • Je bent communicatieve vaardig in de Nederlandse taal en je bent proactief ingesteld
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een grote dienstverlener die bemiddelt tussen vraag en aanbod voor MKB?ers in de regio. In Den Haag werk je samen met een klein team waar ruimte is voor jouw eigen inbreng en plezier in het werk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau