Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

 • Vacature
VMBO
 • Gelderland
Zaltbommel
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Met jouw collega's samen ga jij als productiemedewerker meewerken aan het maken van recreatieboten, die van hoge kwaliteit zijn. Dit gebeurt in de nieuwe fabriek in Zaltbommel. Deze boot kenmerkt zich door mooie vloeiende lijnen en het goed doordachte ontwerp zorgt voor comfort tijdens alle weersomstandigheden. En jij kan daar een onderdeel van zijn tijdens het productieproces. Dat je wat technisch inzicht hebt is dus handig, want aan de hand van een tekening ga je taken uitvoeren. Maar geen stress he, want heb je wat minder ervaring begin je met wat makkelijkere taken, de rest wordt je dan geleerd. Maar heb je al meer ervaring, ja dan zal jij de wat meer complexe taken gaan uitvoeren.

Maar wat ga je dan doen als productiemedewerker? Samen met je ervaren, gezellige team ben je mede verantwoordelijk voor de productie, wat duurzaam gebeurt met het oog op minimaal onderhoud en maximale energiebesparing. De boot wordt gebouwd met een staalskelet op PE-drijfelementen. De volledig naadloos gespoten afwerking van de buitenwanden met Polyurea en het gebruik van kunststof kozijnen maken de boot zo goed als onderhoudsvrij.

Oh en dit allemaal op het vaste land hoor, dus je hebt geen zwemdiploma nodig en wordt ook niet zeeziek. Je werkdag start op tijd, want om 7.00u sta je met je collega's klaar om aan de slag te gaan en rond 16.00u sluiten jullie de dag af. Dit is een fulltime vaste baan van maandag t/m vrijdag, heel soms kan je gevraagd worden om een weekend te werken, maar dat is voor jou geen probleem toch? Motivatie en inzet is belangrijker dan ervaring, dus ben jij wie wij zoeken?

Wat wij bieden

 • Een fulltime vaste baan waarbij je een bijzonder product gaat maken in een leuk team
 • Een nieuwe werklocatie waardoor je echt met een nieuw team er samen een succes van gaat maken
 • Werken in de dagdienst van 7.00 tot 16.00 uur, dus op tijd thuis voor een welverdiend avondmaaltijd
 • Een salaris die bepaald wordt aan de hand van jouw kennis, ervaring en leeftijd maar loopt vanaf ? 1725 tot zelfs ? 2942
 • Een wekelijkse betaling van jouw salaris en opbouw van 8.33% vakantiegeld zolang je via Luba werkt

Wat wij vragen

 • Technisch inzicht, door hobby's, werkervaring of opleiding
 • Werken met je handen en fysieke arbeid is voor jou geen probleem
 • Nauwkeurig en secuur werken vind jij niet meer dan normaal, jij wil een mooi product maken
 • Wanneer je een technische tekening ziet, krijg jij het niet benauwd, jij begrijpt hoe je die kan lezen
 • Maar bovenal ben je iemand die wil leren en erg gemotiveerd is om aan de slag te gaan

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever start een nieuwe locatie in Zaltbommel waar zij een dagelijks een mooi product willen maken in de vorm van een recreatieboot. Een kwalitatief en onderscheidend ontwerp dat in alle weertype een mooie beleving geeft. Bij het bedrijf zijn de volgende kernwaarden een belangrijke leidraad: ?betrokken samenwerking, persoonlijk en respectvol, flexibel, resultaatgericht, betrouwbaar en dienstverlenend?.

De locatie in Zaltbommel is een nieuwe locatie waar jij met een team collega's aan de slag gaat! Er werken enkele tientallen mensen en zo ken je straks iedereen wel bij voornaam. In de kantine kan je een bakje koffie pakken of even je broodje opeten. De werkomgeving is niet super modern, maar de sfeer is er des te beter. Tijd voor een praatje of geintje moet kunnen. De locatie is goed bereikbaar. Kom je met eigen vervoer, dan kan je die makkelijk plaatsen op het bedrijventerrein. Maar ook het openbaar vervoer is goed te doen, binnen een paar minuten loop je vanaf het station naar de werklocatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau