Tata Steel

Constructiebankwerker Technische Dienst

Details van de functie

Logo Ben jij als Constructiebankwerker klaar voor het echte werk bij Tata Steel?

Wat ga je doen?

Als Constructiebankwerker kom je in een specialistisch team te werken in de centrale werkplaats van de Hoogovens Technische Dienst (HTD). Je gaat jouw kennis en vaardigheden inzetten voor diverse onderhoudswerkzaamheden, waaronder het reviseren en nieuwbouwen van constructieonderdelen, van groot tot klein, van licht tot zeer zwaar. Je werkt bijvoorbeeld aan installatieonderdelen die variëren van gewicht van 5 ton tot 30 ton. Indien nodig worden de onderdelen onderhouden of gereviseerd. Ook demonteren, inspecteren en weer monteren van de diverse onderdelen hoort bij jouw takenpakket. Deze functie is dus zeker uitdagend en afwisselend!

Collega?s van andere afdelingen halen de stukken uit de fabrieken en zorgen dat het in de centrale werkplaats terechtkomt. Je wordt dan ingepland op klussen. Je werk wordt iedere dag met je besproken en kortgesloten. Je vindt de geplande werkzaamheden ook terug op het ?planbord?. Daar kijk je ?s ochtends op. Je wordt aangestuurd door de coördinator en de teamleider.

Je werkdag begint om 07.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. Daarna kun je je opfrissen in één van de doucheruimtes voordat je richting huis vertrekt.

Herken jij jezelf hierin?

Om deze technische en veelzijdige functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij flexibel en technisch vaardig bent, daarnaast:

? heb je een mbo-2 diploma richting Constructiebankwerker, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
? beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en kun jij zowel goed zelfstandig werken als ook in teamverband
? voel jij je van nature verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de opdracht.
? hoeven wij jou niet uit te leggen dat je zorgvuldig en accuraat te werk dient te gaan.
? ben je enthousiast en wil jij je graag verder ontwikkelen in de constructiebankwerkerij.

Wat bieden wij jou?

Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

? Een maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal EUR3.222,- bruto per maand bedraagt.
? 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
? Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
? Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
? 70% van je pensioenpremie wordt betaald door Tata Steel.

Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team
Je komt te werken in het team ?Constructiebankwerkerij? van de HTD. Dit team bestaat uit 15 professionals met name gespecialiseerd in de richting van werktuigbouwkunde. Er hangt een goede sfeer in het team waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen. Je kunt hier je ideeën kwijt en je wordt met respect behandeld.

Jouw afdeling
HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega?s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD?er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate recruiter, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel