WerkTalent

Marketing/Sales Medewerker - Salaris tot EUR2800

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf zet zich in voor de bescherming van onze mooie vogels die wij in dit land hebben. Onze oplossing is een makkelijk toepasbare manier om te voorkomen dat vogels gaan nesten onder uw zonnepanelen. Het is begrijpelijk dat vogels graag een droge, beschutte plek willen om een nest te bouwen. Laat uw zonne-energie installatie in de nestperiode daar volledig aan voldoen en het is er nog lekker warm ook. De combinatie vogels en zonnepanelen is gewoon onwenselijk voor zowel vogel, mens als installatie en is nog gevaarlijk ook. De oplossing is dan ook een stevige kunststof strip die gemonteerd wordt onder het zonnepaneel. De strip heeft naalden/vingers, die strak aanliggen op het dak en het voor vogels onmogelijk maken om onder het zonnepaneel te komen.

Dit bedrijf kiest voor innovatie. Iedere dag weer. Altijd met een doelstelling in het achterhoofd: met een diervriendelijke oplossing overlast en schade aan zonnepanelen voorkomen.

Functieomschrijving
Binnen dit nieuw en ambitieus bedrijf biedt jij ondersteuning aan het management team en aan de sales afdeling. Dit doe je onder andere door marketingstrategieŽn te ontwikkelen voor het bedrijf en houdt jij je ook bezig met het beheren van onze webshop. Daarnaast bied jij ook ondersteuning bij (internationale) beurzen waaraan het bedrijf vaak onderdeel van is. Tot slot geef jij uiteraard het beste advies voor onze klanten en laat jij je van je beste kant zien als het gaat om sales en marketing!

Functie-eisen
Naast dat jij natuurlijk over commercieel inzicht beschikt waarbij jij uit de voeten kan omtrent marketing en sales beschik jij ook over de volgende capaciteiten:

- Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal (andere talen is een prť)
- Opzoek naar een fulltime job (minimaal 32 uur beschikbaar)
- Affiniteit met e-commerce
- Projectmanagement skills
- Minimaal MBO 4 werk en denkniveau

Tot slot ben jij flexibel en doelgericht ingesteld en vind jij het tof om je steentje bij te dragen aan de successen van dit groeiende bedrijf. Ook laat jij je van je creatieve kant zien omtrent social media waarbij jij voor leuke content kan zorgen.

Arbeidsvoorwaarden
Jij komt te werken in een jong en groeiend bedrijf waarbij ze ook over internationale ambities beschikken. Je beschikt over een uitdagende functie waar jij als individu prima uit de voeten kan!

Ook bieden wij jou:

- Salarisindicatie van EUR2300,- tot EUR2800,- euro per maand
- Flexibele werktijden
- Goede begeleiding van professionals
- Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent