Aktiesport B.V.

Blogger @ Aktiesport

 • Vast contract
MBO
 • Noord-Holland
Aalsmeer
1 augustus 2022

Details van de functie

Logo Geef jij graag tips & tricks over het stylen van een (sport)outfit? Weet je een hoop lifestyle hacks of ben jij pro op het gebied van (freestyle) voetbal, hardlopen en how to's? Vertaal jij deze onderwerpen met gemak naar aantrekkelijke teksten die mensen graag willen lezen? Meld je dan nu aan voor onze bloggerspool en wie weet staan jouw blogs straks op onze online kanalen.
Je hoeft geen minimaal aantal woorden/blogs per week aan te leveren, jij bepaalt zelf wat je aanlevert en hoe frequent. Je komt ook niet op locatie te werken of zit niet in een vast dienstverband. Kortom: je zit nergens aan vast!

Functiebeschrijving


 • ?50,- shoptegoed in onze webshop of winkels (per 3.000 woorden, mag verdeeld over meerdere blogs)

 • Zichtbaarheid op het blog, onze webshop, socialmediakanalen en nieuwsbrieven

 • Groot bereik en naamsbekendheid via onze online kanalen

 • Begeleiding in het schrijven en bepalen van onderwerpen

 • Heb je een eigen blog of website? Linkbuilding mogelijkheden zijn bespreekbaarFunctie-eisen

Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden


 • Student / beginnend blogger / ervaring is een pré;

 • Je bent sportief ingesteld

 • Je schrijft pakkende, inspirerende teksten met goed ABN;

 • Je bent expert op het gebied van bijvoorbeeld (freestyle) voetbal, lifestyle, hardlopen of wintersport;

 • Je bent een meester in het geven van tips & tricks, lifestyle hacks en how to's

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.