WerkTalent

Logistiek- magazijnmedewerker -

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De opdrachtgever ontwikkelt en produceert vanaf 1992 innovatieve cosmetische producten en medical devices voor zowel high-end luxemerken als betaalbare retail producten met respect voor natuur en gezondheid. Hierdoor hebben zij zeer waardevolle kennis van de markt. De opdrachtgeer heeft alle disciplines in eigen huis om uw product een succes te maken. Onze specialisten op het gebied marketing, design, R&D, logistiek en productie transformeren uw idee tot een succesvol product. Missie & Visie: ze willen de mooiste producten maken voor haar klanten en consumenten met respect voor natuur en gezondheid. Dit betekent dat wij producten ontwikkelen met ingrediŽnten en productiemethoden die net zo goed zijn voor natuur als voor de gezondheid van de consument. Daarnaast willen wij in gezamenlijkheid met lokale sociale initiatieven een werkgever zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functieomschrijving
Binnen deze fulltime functie verricht je allround werkzaamheden in het magazijn. Het is een afwisselde functie waarin jij je geen moment hoeft te vervelen. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Verwerken van inkomende goederen - Voorraadbeheer - Orderpicken door middel van een handscanner - Verzendklaar maken van goederen - Zorgen voor orde en netheid in het magazijn - Besturen van heftruck. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag.

Functie-eisen
Tussen de 1-3 jaar werkervaring in de logistiek
- Ervaring als heftruckchauffeur (certificaat is noodzakelijk)
- Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
- Orderpicken

Arbeidsvoorwaarden
Een salaris tussen de EUR 2000- EUR 2700 bruto per maand
- Fulltime functie bij een groeiend bedrijf ( binnen een 1/2 jaar gaat het magazijn verdubbelen en wordt er verhuisd naar Zeewolde)
- Je werkt in een team van 12 gemotiveerde en leuke collega?s
- Betrokken werkgever: gezamenlijk lunchen en diverse personeelsuitjes
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent