Luba Uitzendbureau

Oproepkracht logistiek avondploeg

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben je op zoek naar een baan in de avonduren waarbij je lekker fysiek aan de slag kan? Dan is dit een leuke baan voor jou.

In het magazijn in Sassenheim vind je een uitgebreide verzameling van producten. Denk aan kaarsen, schoenen, boeken en speakers. Als medewerker in de avondploeg ben je de helft van je tijd verantwoordelijk het verwerken van de binnenkomende zendingen. Dit doe je door de zendingen te sorteren naar de juiste klant en de goede bon op het pakket te plakken. In de computersystemen verwerk je alle data. Je kan dus goed met de computer overweg. De andere helft van de tijd steek je je handen uit de mouwen in het magazijn. Je verzamelt de orders en zet de binnengekomen orders op je juiste stelling in het magazijn. De pakketten die je tilt kunnen tot 20 kilo wegen. Dit vormt voor jou geen probleem.

Over het bedrijf

Een internationaal logistiek bedrijf met kantoren in Nederland, Engeland, BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en Zuid Afrika. Bij elkaar werken er zo'n zevenhonderd mensen, waarvan 50 op de locatie Sassenheim. Het bedrijf biedt klanten diverse soorten logistieke dienstverlening; vanaf de fabriek tot de opslag en verwerking, maar ook het voorraadbeheer. Ze bieden supply chain services, maar ook weg-, lucht-, en zeetransport aan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau