Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als timmerman in het mutatieonderhoud ben je verantwoordelijk voor het opknappen van de huurwoningen. Wanneer een huurder zijn/haar huurwoning verlaat is het aan jou de taak samen met jou collega's de woning weer spik en span te maken voor de nieuwe huurders. De ene keer wordt de hele woning gestript en bouw je de basis weer helemaal op, denk hierbij aan het vervangen van plafonds, vloeren en kozijnen. Het kan ook zo zijn dat je alleen wat kit- en tegelwerk hoeft te vervangen. Regelmatig komt het voor dat je plaatmateriaal en balken moet zagen. Dat kunt je doen in de eigen timmerwerkplaats van het bedrijf.

Over het bedrijf

De huurder die opziet tegen de renovatie maar wel uitkijkt naar de nieuwe keuken. De schooldirecteur die zich afvraagt of alles gereed is na de vakantie. De voorzitter van de VvE die piekert over onderhoudskosten. Allemaal mensen die direct en indirect te maken hebben met werkzaamheden in onderhoud en renovatie van vastgoed. En elk heeft er baat bij dat de werkzaamheden goed en geruisloos verlopen. Dat is waar het bedrijf zich voor inzet en daarom staat het welzijn van de bewoners centraal in de manier waarop elk project wordt benaderd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau