Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als servicemonteur binnen het bedrijf, kom jij bij mensen thuis die een woning huren van n van de opdrachtgevers van het bedrijf; de woningcorporaties. Wanneer er iets gerepareerd moet worden belt de bewoner naar de klantencontactcentrum, zij maken een afspraak met de bewoner over wanneer jij bij hen langs komt om de melding te verhelpen. Je bent elke dag bezig met diverse werkzaamheden, de ene keer is het vervangen van een stopcontact en de andere keer kom je voor een lekkage aan het dakraam en sta je vervolgens op het dak om te achterhalen waar de lekkage precies vandaan komt.

Zijn het grote klussen, dan doe je dit uiteraard met zijn tween.

Wat wij bieden

  • Een goed marktconform salaris
  • Je krijgt een bedrijf bus, smartphone en gereedschap
  • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen
  • Twee keer per jaar een borrel of BBQ voor het gehele bedrijf

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot timmerman, loodgieter of elektricien
  • Je weet de basis kennis van loodgieten, elektra en installatietechniek
  • Je bent klant-, service- en oplossingsgericht
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

De huurder die opziet tegen de renovatie maar wel uitkijkt naar de nieuwe keuken. De schooldirecteur die zich afvraagt of alles gereed is na de vakantie. De voorzitter van de VvE die piekert over onderhoudskosten. Allemaal mensen die direct en indirect te maken hebben met werkzaamheden in onderhoud en renovatie van vastgoed. En allen hebben er baat bij dat de werkzaamheden goed en geruisloos verlopen. Dat is waar het bedrijf zich voor inzet en daarom staat het welzijn van de bewoners centraal in de manier waarop elk project wordt benaderd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau