Cordaan Thuisdiensten

Huishoudelijke Hulp Amsterdam Da Costabuurt, Kinkerbuurt, Mercatorbuurt & Westindische buurt - parttime en zelf je tijden bepalen dichtbij huis

 • Vacature
 • Noord-Holland
Amsterdam
27 november 2022

Details van de functie

Logo Wil jij werken wanneer het jou uitkomt en dicht bij huis? Als huishoudelijke hulp is je werk goed te combineren met een studie, een andere baan en je privéleven!

Functieomschrijving

Anderen helpen is het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet jij je graag in. Jij hebt het hart op de goede plek. Als huishoudelijke hulp werk je graag zelfstandig en zie je jezelf als harde werker. Welke diploma?s je nodig hebt? Geen enkele. Die vragen we namelijk niet. Belangrijker vinden we jouw motivatie om als huishoudelijke hulp te komen werken bij ons. Jij bent sociaal, hebt een luisterend oor en weet waar mensen behoefte aan hebben. Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in dat van onze klanten. Schoonmaken, wassen en een praatje maken met de klant: het hoort er allemaal bij.

Als huishoudelijke hulp ben je meer dan ?alleen een schoonmaker?: schoonmaakwerk is één van de taken, maar als betrokkene signaleer jij als eerste de veranderingen in de leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op Je werktijden zijn tussen 8:00 en 18:00 uur, samen bepalen we wanneer en hoeveel je werkt. Je komt terecht in een zelfsturend team, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor de planning en je eigen klanten. Af en toe is er ook een werkoverleg met collega's. Jouw coördinator geeft je de volledige vrijheid in deze baan en zorgt voor de nodige aansturing. Als jij op zoek bent naar een verantwoordelijke parttime baan midden in de maatschappij: dan is de functie voor huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten jou op het lijf geschreven!

Marja werkt al 12 jaar als huishoudelijke hulp bij Cordaan Thuisdiensten.

"Toen de kinderen naar school gingen wilde ik toch weer overdag aan de slag. Na een open sollicitatie werd ik aangenomen en kon ik snel aan de slag. Ik ben nog steeds blij met mijn werk en hou van het menselijke contact dat het werk met zich meebrengt. Het werk kan soms fysiek best zwaar zijn maar de waardering van de cliënt maakt al een hoop goed. Iedere keer als ik ben geweest, schrijf ik in het kort op wat ik heb gedaan en hier moet de cliënt ter controle ook voor tekenen. Cliënten hebben vaak behoefte aan een praatje dit doen wij dan ook tijdens de huishoudelijke werkzaamheden."

Wat je krijgt

Naast veel lof en waardering, krijg je ook:

 • een salaris van ? 11,89 bruto per uur, fietsvergoeding ? 1,22 en vakantiegeld 8%;
 • pensioensopbouw bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • eindejaarsuitkering: 8,3% van je jaarsalaris;
 • telefoonvergoeding van ?5,
 • per periode;
 • aanbod van online trainingen tot je beschikking, zo doe je meer kennis op van je vakgebied.

Wie je bent

 • Jij hebt persoonlijke aandacht voor onze klanten;
 • Je werkt graag zelfstandig;
 • Je woont in Amsterdam Overtoom, van Galen of West Indische buurt.

We ontmoeten je graag!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Cordaan Thuisdiensten