WerkTalent

Transportplanner AGF | Direct in dienst!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
En van de grootste groente- en fruitbedrijven in Nederland. Al vele jaren lang werkzaam voor onder andere "DE" supermarktketen van Nederland en daar zijn zij trots op! Niet alleen zorgen zij dat hun klanten succesvol en blij met hen zijn maar ook dat de eigen werknemers plezier hebben in het werk.
Onze klant blijft groeien, over gezond gesproken! Dit bedrijf is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Dordrecht en Schiedam maar ook vanuit Gorinchem.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het inkomende en uitgaande transport van het bedrijf dat zit in de AGF. Je hebt de verantwoording dat de producten tijdig in het eigen distributiecentrum of bij de klant op locatie arriveren. Kwaliteit en service zijn daarbij de belangrijkste onderdelen. Je behoud de controle over de stand van zaken door contact te onderhouden met de chauffeurs, leveranciers en de klanten. Problemen heb jij al opgelost voordat ze zijn ontstaan. Je stelt prioriteiten door de invloeden van jouw beslissingen te managen en door stappen vooruit te denken. Door snel te schakelen bij onverwachte situaties ben jij elk mogelijk probleem de baas. Je voert de planning zelfstandig uit maar je bent daarbij een onderdeel van het team. Samen verzorgen jullie de nationale en internationale planning voor onze klant.

Functie-eisen
- Afgeronde MBO4 opleiding
- Aantal jaren ervaring als planner in de transport
- Bereid om te werken in ploegendienst, maar ook nacht- en weekenddiensten
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring in de AGF branche of productieomgeving is een pre

Arbeidsvoorwaarden
- Salaris op basis van kennis en ervaring(EUR2600 en EUR3400- bruto per 4 weken);
- Onregelmatigheidstoeslag, dit is een vast percentage
- Reiskostenvergoeding
- Een open en prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
- Vast contract

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent