WerkTalent

Junior expediteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een bekend begrip in Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van complete logistieke vraagstukken. Ze distribueren voornamelijk voor diverse partijen in Europa middels zeevracht, luchtvracht, opslag en/of fysieke distributie. Een maatwerkoplossing voor ieder aspect in de logistieke keten. Voor kleine zendingen, maar bijvoorbeeld ook voor multimodale en internationale trajecten.

Functieomschrijving
Je komt te werken bij onze opdrachtgever die een bekend begrip is in Rotterdam en die gespecialiseerd is in logistieke vraagstukken. Hier ga jij aan de slag als Junior expediteur, mooie kans toch? Ben je benieuwd naar wat deze functie precies inhoudt?

Als junior expediteur ben je d ondersteunende factor van de expediteurs. Eigenlijk is het een opleidingstraject tot volwaardig expediteur, want dit is naar waar je kunt doorgroeien! Hier horen werkzaamheden bij die je later geheel zelfstandig uit kunt gaan voeren. In je functie als junior expediteur ben je veel in contact met de agenten, rederijen en vervoerders in het binnen- en buitenland. In dit geval kom je te werken op de Duitse en Oostenrijkse afdeling, met hen ben je dus veel in contact met betrekking tot de tansport. Je bent van A-Z betrokken bij het gehele transport proces. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de begeleiding van de vervoerders. Het is belangrijk dat het transport goed geregeld wordt zodat de vervoerders geen problemen ervaren onderweg. Omdat de vervoerders over de grens gaan moeten er ook handels- en douaneformaliteiten gedaan worden, hier zorg jij voor zodat de vervoerders zonder problemen over de grens heen kunnen! De afhandeling van de administratieve zaken is een ander deel wat erbij komt kijken. Zijn er inkomende transporten? Dan zorg jij ervoor dat deze administratief worden verwerkt en afgehandeld.

Zoals je kunt lezen is het een erg leuke functie met veel afwisselende werkzaamheden waarbij je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt zelfs doorgroeien tot expediteur! Ben jij benieuwd naar de voorwaarden? Lees dan snel verder!

Functie-eisen
Jij bent iemand die graag nieuwe dingen wil leren, vandaar dat je ook start in een junior functie. je wilt graag doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen. Voor deze functie is het van belang dat je in ieder geval een logistieke achtergrond hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een afgeronde opleiding of je hebt simpelweg gewoon affiniteit met logistiek! Je komt te werken voor de Duitse en Oostenrijkse afdeling, hiervoor is het belangrijk dat je in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal vloeiend spreekt en schrijft. Beheers je ook de Duitse taal, dan is dit helemaal super! het communiceren met de verschillende afdelingen is hierdoor voor jou geen probleem.

Herken jij jezelf in dit functieprofiel en ben je enthousiast om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder om te kijken hoe je met ons in contact kunt komen om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden
Dit hebben wij jou te bieden wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat:

o Een salaris van EUR2200,- EUR2700,- bruto per maand o.b.v. ervaring
o Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week
o Een vast dienstverband waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever
o Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
o Je krijgt een afwisselende en uitdagende functie
o Je komt terecht in een gezellig team met een informele sfeer
o Je woont in de omgeving van Vlaardingen/Spijkenisse/Schiedam/Rotterdam/Den Haag/Zoetermeer
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent