WerkTalent

Chauffeur CE | tot 40 uur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Amsterdam. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Functieomschrijving
Als Chauffeur CE begin jij de dag op de loods in Amsterdam waar je vrachtwagen klaar staat om mee op pad te gaan. De goederen zijn geladen en de bijrijder staat ook klaar om je te ondersteunen. Samen gaan jullie op pad om de cafés, bars en restaurant in Amsterdam en daar buiten te bevoorraden. Mocht je buiten Amsterdam rijden dan kun je denken aan bijvoorbeeld strandtenten die bevoorraad moeten worden. Per locatie worden de bestellingen naar binnen gebracht en neem je de voorgaande bestellingen weer mee terug zoals lege fusten en kratten. Doordat jij het aanspreekpunt bent bij de verschillende horecagelegenheden bied jij de juiste service en ben je klantgericht en representatief.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat je in een file terecht komt of dat je bij een horecagelegenheid enige vertraging oploopt. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent!

Een vrachtwagenchauffeur heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar ze echt geloven in 'samen op weg'. Je wordt voorzien van een mooie vrachtwagen en modern materieel.

Functie-eisen
Ben jij de C-chauffeur die er klaar voor is om ook zijn handen uit de mouwen te steken? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

- Beschikt over rijbewijs C(E) en code 95;
- Een geldige digitale chauffeurspas;
- Je kan op eigen gelegenheid in Amsterdam (Sloterdijk) komen;
- Een representatieve verschijning;
- Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;
- Woonachtig is in de omgeving van Amsterdam/Almere/Haarlem/Zaanstad.

Arbeidsvoorwaarden
Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat wij je ook mooie voorwaarden kunnen bieden:

- Een bruto maandsalaris van circa EUR2203,48-EUR2383,27 o.b.v. 40 uur en ervaring
- Een extra TLN vergoeding van 0,68 cent netto per uur!
- Fulltime vast dienstverband;
- Reiskostenvergoeding;
- Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid in vaste dienst bij opdrachtgever.
- Standplaats: Amsterdam.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent