Luba Uitzendbureau

Weger

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als weger start je met een goed inwerktraject en ben je samen met het team verantwoordelijk voor het wegen van alle bestellingen, zorgen dat de orders kloppen en de pakbonnen de juiste informatie bevatten om de vrachtwagen correct te laden. Dat betreft een veelzijdige functie waarbij je veel verantwoordelijkheden en afwisseling hebt want geen dag is hetzelfde. Voor het registeren van de juiste gegevens werk je veel met het systeem Reflex, waarbij je de laatste (etiket) controles uitvoert. Je bent handig met computers en weet systemen je snel eigen te maken. Indien je afwijkingen tegenkomt meld je dit bij je teamleider. Want kwaliteit is heel erg belangrijk voor jou en daarom werk je volgens de HACCP normering.

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau