Luba Uitzendbureau

Teamleider logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Als teamleider zorg je voor een optimale bezetting en stuur je ca. 15-20 collega's aan op jouw logistieke afdeling. Het doelmatig en tijdig verzamelen van de juiste producten voor de klantorders staat voorop. Je bewaakt de voortgang en signaleert afwijkingen in het bedrijfsproces. Het analyseren en doorvoeren van kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen vind jij een uitdaging. Je zorgt voor efficiŽnte werkmethoden, bezettingsgraden, productienormen en inzet van je resources. Je vindt het leuk, in afstemming met collega?s van andere afdelingen, zaken voor elkaar te krijgen. Belangrijk is een goede benutting van magazijnruimtes en transportmiddelen, tijdig onderhoud en het naleven van voorschriften voor veiligheid en hygiŽne en arbeidsomstandigheden. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden waarin jij werkzaam bent zijn van 07.00 - 16.00 uur en van 16.00 - 00.00 uur. Uiteraard de logistieke branche is erg dynamisch waardoor de eindtijden kunnen verschillen.

Wat wij bieden

  • Werken bij ťťn van de leukste werkgevers uit de regio Rotterdam
  • Een afwisselende, verantwoordelijke baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Uiteraard voldoende ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar de functie van warehousemanager
  • Een goed basis salaris tussen de ?2940 - ?3400 bruto per maand (dit is nog exclusief toeslagen)
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Je bent een leidinggevende die graag medewerkers meeneemt op een coachende manier
  • Je hebt ervaring als leidinggevende in een logistieke werkomgeving
  • Je bent fulltime en flexibel beschikbaar (in verband met de wisselende werktijden)
  • En je bent analytisch sterk en hebt affiniteit met rapportages en besturingssystemen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Schiedam. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is. Het is een prettige werkomgeving waar je gewaardeerd wordt als mens.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau