Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker kom je in een team te werken met twee andere collega's. Het is dus een klein team en daarom heb je veelzijdig takenpakket. Zo ga je orders picken, orders verzendklaar maken, laden en lossen en geleverde goederen controleren. Je schakelt verder ook met andere collega's van bijvoorbeeld de backoffice die voor een klant willen weten hoeveel voorraad er nog is. Het opruimen en netjes houden van het magazijn hoort ook bij je takenpakket. Er zijn verder plannen om het magazijn te verbeteren, zoals hogere magazijnstellingen en het verzamelen van orders door middel van een scanner. De sfeer binnen het team én de rest van het bedrijf is gemoedelijk. Er zijn korte lijnen en je wordt echt onderdeel van het bedrijf. Er wordt met heel het bedrijf geluncht en op drukke momenten komt het wel eens voor dat bijv. de accountmanagers even bijspringen in het magazijn.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is een snelgroeiende groothandel in verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines en er werkt in totaal zo'n 20 man. Er heerst een informele stabiele werksfeer waar hard werken zeer zeker wordt beloond. Ook leuk om te weten is dat het bedrijf de lunch regelt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau