Consolid

Horecachauffeur in het bruisende Rotterdam

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever Bidfood zoeken wij enthousiaste chauffeurs die voor een paar dagen per week in regio Rotterdam willen werken, of het nou gaat om 3, 4 of 5 dagen alles is mogelijk! Consolid regelt voor jou de overnachting in een comfortabel hotel, daarna ga je voor jouw vrije dagen weer lekker naar huis.

Bidfood is een horecagroothandel met de focus op de volledige professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Als geen ander begrijpt onze opdrachtgever de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional en speelt hier op in. Bij Bidfood ben jij als chauffeur een belangrijke schakel. Daardoor kijken ze graag mee naar jouw wensen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een bijrijder mee te krijgen, of parttime diensten te werken.Als C chauffeur bij Bidfood is geen dag hetzelfde. Je bent een echte ambassadeur die de wensen van de klanten vooropstelt en je bent het visitekaartje van de opdrachtgever. Je start elke dag tussen tussen 04:30 en 07:30 uur vanuit het distributiecentrum in Schiedam. Daar staat je wagen klaar om naar de klanten te gaan. Je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. De levering wordt gedaan door een bijrijder die jou ondersteund. Van de binnenstad tot de kleinere gemeenten in de omgeving, als chauffeur van bij onze opdrachtgever kom je overal!Aan het einde van jouw werkdag lever je de vrachtwagen en de bijgehouden administratie af op het distributiecentrum bij jouw teamleider.

De werktijden zijn tussen 04:30 en 19:00 van maandag tot en met zaterdag. Er wordt verwacht dat je een keer in de 2/3 weken ook op zaterdag beschikbaar bent. Werk je liever vast op zaterdag? Ook geen probleem! Dan ben je een andere dag in de week vrij.

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform de GIL CAO, min. EUR 13,50 max. EUR 14,51 per uur;
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden;
  • Een netto koffiegeldvergoeding van EUR4,20 per dag;
  • Functie voor langere tijd met grote kans op overname en vast dienstverband;
  • Bij start ontvang je een paar mooie werkschoenen;
  • Nascholing Code 95 (kosteloos);
  • 8,33 % vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
  • Fijne hotelovernachting in een comfortabel hotel.

En natuurlijk niet te vergeten: een ontzettend mooie baan met veel klantcontact!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid