Gom

Schoonmaak medewerker in Helmond

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Helmond in de provincie Noord-Brabant en wil je parttime aan de slag in de schoonmaakbranche? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de schoonmaakbranche, waar je de schoolvakanties vrij bent? Ben je vanaf 29 augustus 2022 beschikbaar? Dan ben jij de schoonmaker of schoonmaakster die wij zoeken!

Bij de Business Unit Onderwijs zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team van schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Helmond, Noord-Brabant.

Je komt te werken op een basisschool. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk;
  • bij de eerste basisschool zijn de werkdagen en werktijden op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 19:00 uur en op woensdag en vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 20 uur in de week;
  • bij de tweede basisschool zijn de werkdagen en werktijden op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 17:00 uur en op woensdag en vrijdag van 13:00 tot 15:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur in de week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;

  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken in de omgeving van Helmond? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom