WerkTalent

Productiemedewerker omstort 2-ploegen| 15,5% toeslagen!

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Wij als inhouse recruiters van Verstegen doen alle werving en selectie voor Verstegen. Wij proberen onze kandidaten te helpen aan een baan die perfect bij ze past en wij willen ervoor zorgen dat zij op een plek terechtkomen waar zij zich fijn voelen. Verstegen is een heel mooi groot bedrijf met een erg fijne werksfeer. Ben jij op zoek naar een baan en lijkt het je gaaf om bij Verstegen aan de slag te gaan? Dan zit je bij ons goed!

Verstegen is een specialist in de productie van diverse kruiden en sauzen, welke zij echt vanuit de grondstof maken. Door middel van uitgebreide productieprocessen worden deze in het magazijn vervaardigd tot diverse eindproducten. Producten welke bijna iedere dag wel in de keuken van eenieder worden gebruikt en te vinden zijn in het schap van de supermarkt. Verstegen is o.a. gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam. Binnen het bedrijf werken honderden medewerkers verdeeld over de diverse afdelingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf en hierin proberen zij zich continu te ontwikkelen.

Verstegen is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel.

Functieomschrijving
Een productiemedewerker omstort, wat doet die eigenlijk? Dat gaan wij jou vertellen!

In jouw rol sta je aan het begin van het productieproces van Verstegen. Nadat diverse grondstoffen van de meest uiteenlopende kruiden en sauzen zijn binnengekomen, ga jij er namelijk direct mee aan de slag. Aan jou de taak om deze grondstoffen, welke veelal verpakt zitten in zakken/balen van circa 25kg, door de metaaldetector te halen en te legen in grote containers. Oftewel je moet deze OMSTORTEN. Hierbij komen jouw spierballen héél goed van pas! Het is van essentieel belang dat jij jouw werk met veel verantwoordelijkheid doet, dat je niks aan het toeval overlaat en alles dubbelcheckt. Er mag immers niks mis gaan in het productieproces.

Daarna worden de containers opgehaald door jouw collega's, welke deze verder het productieproces inbrengen. Zoals gezegd kom je te werken in een productieomgeving van voedingsmiddelen. Het is van uiterst belang dat deze omgeving continu net en schoon is. Aan jou de taak hier zorg voor te dragen, iets wat je logischerwijs samen met je collega's doet. Als omstortmedewerker kom je te werken in een 2-ploegendienst. In de basis werk je van maandag t/m vrijdag maar wanneer het druk is, doet men ook geregeld een beroep op je op zaterdag. Hoe deze ploegen er precies uitzien?

- Ochtend: 06:00 - 14:30
- Middag: 13:30 - 22:00

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

- Graag zijn mouwen opstroopt (laat je spierballen spreken);
- Enige ervaring heeft in de productie van voedingsmiddelen (pré);
- Dolgraag wilt werken in een 2-ploegendienst, (deze functie is er ook in en 3-ploegendienst);
- De Nederlandse taal in woord en geschrift eigen is;
- Woonachtig is in Rotterdam;
- De beschikking heeft over eigen vervoer (i.v.m. ploegendiensten);

Naast de bovenstaande criteria ben je ook nog eens een uiterst betrouwbare en gedreven medewerker. Kortom je bent er altijd en zet je voor de volle 100% in. Je bent een enorm harde werker met een hands-on mentaliteit en gaat door het vuur voor jouw werkgever. Voldoe jij aan al deze eisen en zie jij jezelf wel werken als omstortmedewerker? Kijk dan snel hoe je met ons in contact kunt komen om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden
Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

- Een bruto maandsalaris van EUR2.450,22,- incl. 15,5% ploegentoeslag
(Per uur verdien je dus EUR15,07 bruto!)
- Een fulltime functie van 37,5 uur per week;
- Uitzicht op een vast dienstverband bij Verstegen;
- Diverse doorgroeimogelijkheden; heftruckchauffeur, sauzenbereider, afweger, magazijnmedewerker en/of operator;
- Een werkomgeving met een informele sfeer;
- Vast werk bij onze opdrachtgever in Rotterdam;

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent