Luba Uitzendbureau

Productie medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je begint de dag met het bekijken van de orders. Volgens een receptuur weet jij welke grondstoffen je nodig hebt en de hoeveelheden die je moet gebruiken. Je werkt volgens een bepaald protocol en die vertelt wat de volgorde is van het werken. Het is van belang dat de werkplek zo schoon mogelijk blijft. Daarna meng je de grondstoffen met een spatel. Als dit gedaan is moeten de grondstoffen gefilterd worden. Dit kan soms een paar uur of zelfs dagen duren, voordat het allemaal door de filter heen is gegaan. Als dit klaar is gaat het naar de afdeling afvullen. Je zet de emmer met de grondstoffen aan het apparaat, doet de slangen er in en pakt de flesjes. Iedere keer zet je een flesje onder de machine. Je stelt de machine in en leest af van het protocol hoeveel ml er in het flesje moet. Ondertussen pak je een dopje. Het dopje zet je op het flesje en daarna doe je het onder de machine (hiermee wordt het dopje vast gedraaid). Als het klaar is ga je naar de afdeling etiketten. Je stopt het flesje in de machine en er wordt automatisch een etiket op gedrukt. Ondertussen ben je natuurlijk aan het afwassen en schoonmaken met pure alcohol.

Wat wij bieden

  • Bij goed functioneren op contract bij de werkgever
  • Je werkt in een klein team
  • Werken in een mooie productie omgeving

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je kan nauwkeurig werken
  • Je hebt enige ervaring met productiewerkzaamheden
  • Je vindt het leuk om te koken
  • Je hebt kennis van HACCP

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een ervaren en veelzijdig productiebedrijf voor complementaire en voedingssupplementen. Als productiemedewerker maak je deel uit van het team bestaande uit +/- 5 collega's. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het inpakken, afvullen, afwegen en etiketteren vloeistoffen op de zogenoemde "natte afdeling".

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau