Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Delft
17 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Lijkt het jou een uitdaging om zoveel mogelijk orders in n uur te picken? Dan is dit je kans om deze uitdaging aan te gaan! Bij een internationaal bedrijf in Delft, zijn wij op zoek naar orderpickers. In deze baan ben jij verantwoordelijk voor het picken van orders op basis van een handscanner. Door de verschillende hallen in het magazijn rijd jij met een kar en een scanner langs stellingen om de juiste producten te picken. Je krijgt te maken met diverse producten: van kleine doosjes, tot aan grote tanks van 25 liter. Op basis van een bestellijst, plaats jij de producten op een pallet en breng je deze naar de expeditie. Daar seal je de pallet met producten in en voorzie je deze van een sticker. Daarna pak je de volgende bestellijst erbij en zorg je dat je foutloos de bestellijst afwerkt.

In deze baan werk je in een twee ploegendienst. En week werk je van maandag tot en met vrijdag van 6:00 uur tot 15:00 uur en de week daarna van 14:45 uur tot 23:45 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 25 jaar een leverancier aan groothandels en het merkvrije autobedrijf. Binnen dit bedrijf wordt natuurlijk keihard gewerkt, maar hangt wel een informele werksfeer. Door deze twee factoren worden ze elk jaar groter en ze zijn binnen Europa het snelst groeiende onafhankelijke olie en vloeistoffen merk. Op dit moment werken er ongeveer 80 man die elke dag keihard hun best doen om de dagelijkse doelen te behalen. Naast keihard werken is er elke vrijdagmiddag gelukkig wel nog tijd voor de vrijdagmiddagborrel!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau