Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent in je eentje verantwoordelijk voor het verwerken van de ingaande- en uitgaande goederenstroom. Zodra er een zending komt neem je de goederen aan, je verwerkt ze en ruimte ze op. Het is ook van belang dat jij ze controleert op kwaliteit en dit registreert. Daarnaast tel je de voorraden en organiseert ze op de juiste en meest efficiŽnte manier. Worden er goederen afgekeurd dan registreer jij dit in het systeem. Naast de inkomende pakketten maak je ook de uitgaande pakketten klaar, labelt deze en meldt ze aan voor verzending. Het is dus belangrijk dat jij secuur werkt en kwaliteitsgericht te werk gaat. Andere werkzaamheden zijn het klaarmaken van starterkits, de afvalverwerking en je bent het aanspreekpunt. Jouw collega's komen naar jou toe als zij iets willen verzenden en dit is niet altijd de juiste timing. Het is dus fijn als jij hun hierop kan wijzen op een nette manier! Is er even niets in het magazijn? Dan help je mee op de assemblage afdeling!

Wat wij bieden

  • Fulltime baan van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:00
  • Genoeg ruimte voor je eigen inbreng en het onderhouden van het magazijn
  • Zelfstandige functie en ook de kans om mee te helpen op de assemblage afdeling!

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar van 08:00-17:00 omdat er goederen binnen kunnen komen
  • Je neemt initiatief, hebt aandacht voor details en vind het niet erg om in een rustige, schone omgeving te werken
  • Je bent je bewust dat je met producten werkt waar je zorgvuldig mee moet omgaan.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groep van bedrijven die de ontwikkeling en levering van high-tech instrumenten en modules voor bedrijven wereldwijd verzorgt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau