Luba Uitzendbureau

Bouwplaats medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als bouwmedewerker ga je aan de slag de slag op verschillende projecten in de Randstad. Je verzamelt 's ochtends om 06.00uur of 06.30uur op de vestiging om de dag te bespreken en een bak koffie te drinken. Daarna ga jij op pad met een collega naar de locatie waar jullie die dag aan de slag gaan. Eenmaal bij de klus aangekomen ga jij je bezighouden met hak en/of voegwerkzaamheden. Je krijgt 1 op 1 begeleiding en het bedrijf gaat je alles leren met betrekking tot gevelrenovatie en vochtwering. Dit betekent dat je allround wordt opgeleid, zodat je verschillende werkzaamheden kunt uitvoeren en in de toekomst ook alleen naar klussen kunt. Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt, omdat je vaak op steigers werkt. Deze hoogtes variëren van 3 tot 15 meter hoog. Uiteraard is veiligheid binnen dit bedrijf erg belangrijk. Daarom ga jij via Luba (als je deze nog niet bezit) op korte termijn je VCA behalen.

Heb jij nog geen ervaring in de bouw? Dat maakt niet uit. Het bedrijf gaat je het vak van A tot Z leren. Je bent makkelijk in de omgang. representatief en heb zin om te werken. Je komt te werken in een informeel bedrijf met een prettige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Bij goed functioneren word jij overgenomen door het bedrijf.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan voor langere tijd
  • Je wordt interne opgeleid door het bedrijf om jezelf te ontwikkelen
  • Een gezellig team bij een succesvol bedrijf

Wat wij vragen

  • Je wil graag hard werken
  • Je bent gemotiveerd om het vak te leren
  • Je bent representatief

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar specialist is op het gebied van gevelrenovatie. Zij hebben alle disciplines onder één dak: steigervoorzieningen, metselwerkherstel, vervangen van voegwerk, spouwmuurverankering en vochtwering. Zij voeren werkzaamheden uit in de gehele randstad.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau