Luba Uitzendbureau

Assemblage monteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Leiden
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je bent samen met een jong team verantwoordelijk voor het testen en assembleren van de doseer- en koelsystemen. De lege kasten komen binnen waar enkel nog gaten in zitten. De systemen moeten nog volledig in elkaar gezet worden. Vanuit hier ga je opbouwen en ben je voornamelijk bezig met monteren, solderen en verlijmen van leidingen in het product. Dit moet uiteraard zeer nauwkeurig gebeuren. Een kleine afwijking kan het bouwproces in de war brengen. Je bent verantwoordelijk voor de montage van het begin tot het eind en dus bouw jij als het ware zelf het hele product. Er zijn verschillende type machines die jij bouwt. Met de ene machine ben je dezelfde dag nog klaar en de ander ben je een week tot anderhalve week bezig. Je collega test je gebouwde machine. Zo houd je elkaar scherp!

Er wordt binnen het bedrijf veel aandacht besteed aan jou; een goed pensioen, uitjes, attenties en een gezamenlijke lunch op maandag en dinsdag.

Wat wij bieden

  • Een baan voor 32-40 uur in de week met uitzicht op vast dienstverband;
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werktijden van 07:30 uur tot 16:00 uur;
  • Een gezamenlijke lunch op maandag en dinsdag.

Wat wij vragen

  • Jij beschikt over een technische achtergrond hebt; bijvoorbeeld monteur/montage/pijpfitter/installatietechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal;
  • Je bent zelfstandig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent secuur;
  • Een teamspeler die goed in een klein team functioneert.

Over het bedrijf

Als familiebedrijf zijn ze betrokken bij hun personeel. Ruim 40 jaar ontwikkelen zij speciale technische apparatuur en hebben klanten in meer dan 60 landen. Het is een groeiende internationale organisatie met enthousiaste mensen. Ben jij net als de rest van het personeel loyaal, oplossingsgericht met gevoel van kwaliteit en lekker energiek? Dan pas je goed binnen de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau