WerkTalent

Rijbewijs C halen en geld verdienen?

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Euser kent elke afslag, iedere B-weg. Elk logistiek centrum, iedere winkelstraat, elke uithoek. Nederland kent voor hen geen geheimen. Zo zijn zij honderd jaar geleden begonnen met paard en wagen in Barendrecht. En houden ze nu met ruim 350 wagens en 620 chauffeurs de voorraad van vele ketens en bedrijven op peil. Ze richten zich op Retail, palletdistributie, horeca en pharma. De klanten zijn o.a. Brocacef, Bakker, Picnic, Jumbo, Hema, Technische Unie en de Sligro. Euser is een echt familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar staan zij voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Niemand is een nummertje. Dat wordt gewaardeerd door klanten en medewerkers. Dat maakt dat Euser blijft groeien.

Functieomschrijving
Als toekomstig vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van horeca gelegenheden. Je begint de dag op de loods in Vianen waar je vrachtwagen klaar staat om mee op pad te gaan. De goederen zijn geladen en de bijrijder staat ook klaar om je te ondersteunen. Samen gaan jullie op pad om de cafés, bars en restaurant in Utrecht en daar buiten te bevoorraden. Per locatie worden de bestellingen naar binnen gebracht en neem je de voorgaande bestellingen weer mee terug zoals lege fusten en kratten. Doordat jij het aanspreekpunt bent bij de verschillende horecagelegenheden bied jij de juiste service en ben je klantgericht en representatief.

Hoe zit dit traject eruit?
De eerste 9 maanden start je als bijrijder waarbij je kennismaakt met de routes en het reilen en zeilen binnen de organisatie. Bevalt het en heb je het naar je zin? Dan ga je op voor je rijbewijs C.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

o Sterk, collegiaal en representatief is
o Over eigen vervoer beschikt (auto, scooter, fiets)
o Parttime/fulltime beschikbaar is
o Woonachtig is in de omgeving van Utrecht, Leerdam, Vianen, Gorinchem, Culemborg, Nieuwegein of Geldermalsen

Arbeidsvoorwaarden
o Startsalaris conform CAO beroepsgoederenvervoer: EUR11,86 bruto per uur. Mocht je de stap naar vrachtwagenchauffeur maken dan maak je ook een stap in salaris.
o Een extra TLN vergoeding van EUR0.67 netto per uur + ADV toeslag
o Overuren 130%, zaterdagwerk 150%, zondagen en feestdagen 200%
o Werk bij een grote speler in de markt
o Uitzicht op vast werk bij onze opdrachtgever
o Doorgroeimogelijkheden naar C(E) chauffeur na indiensttreding
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent