WerkTalent

C-Chauffeur horeca bevoorrading

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Vianen, Utrecht. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Functieomschrijving
Heb jij nog geen ervaring als chauffeur maar wel je C-rijbewijs en code 95? Geen probleem!
De dag begint op de loods waar jij als Chauffeur richting de vrachtwagen gaat die klaar staat om mee op pad te gaan. De vrachtwagen is voor zo ver mogelijk geladen met de spullen die jij rond gaat brengen. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met een bijrijder. Samen zorgen jullie dat de horeca ( cafés, bars, restaurants e.d.) bevoorraad worden met de spullen die zij besteld hebben. Houd er dus rekening mee dat je dagelijks ook fysiek werk aan het doen bent! Jij brengt namelijk samen met de bijrijder kratten, etenswaren en fusten naar binnen. Dit alles doe je binnen Vianen en daarbuiten denk bijvoorbeeld aan omliggende gebieden van Vianen zoals Utrecht die ook bevoorraad moeten worden. Doordat jij het aanspreekpunt bent bij de verschillende horecagelegenheden bied jij de juiste service en ben je klantgericht en representatief.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat je in een file terecht komt of dat je bij een horecagelegenheid enige vertraging oploopt. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent! De ene keer ben je lekker vroeg klaar met werken en de andere keer zal je een langere dag maken. Flexibiliteit is in deze functie als chauffeur dus een harde eis!

Functie-eisen
Ben jij de beginnend of ervaren C-chauffeur die ook graag zijn handen uit de mouwen steekt? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

- Beschikt over rijbewijs C en code 95
- Een geldige digitale chauffeurspas
- Beschikt over eigen vervoer (auto of brommer/scooter)
- Een representatieve verschijning
- Je bent fulltime beschikbaar
- Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
- Woonachtig is in de omgeving van Vianen (vlakbij Nieuwegein en Utrecht)

Arbeidsvoorwaarden
Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat wij je ook mooie voorwaarden kunnen bieden:

- Een bruto maandsalaris van circa EUR2203,48-EUR2383,27 o.b.v. 40 uur en ervaring
- Een extra TLN vergoeding van 0,67 cent netto per uur!
- Wekelijkse verloning
- Vergoeding van de reiskosten
- Vast werk (Fulltime)
- Contract voor onbepaalde tijd
- Uitzicht op vast contact
- Diverse doorgroeimogelijkheden
- Werken in een innoverend en groeiend bedrijf

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent