Luba Uitzendbureau

Medewerker sortering

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Moerdijk
19 augustus 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je actief aan het werk op het buitenterrein in Moerdijk. Je werkt hier in dagdienst (starten om 06.00 of om 09.00 afwisselend) Je bent hier samen met 1 collega verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die van toepassing zijn om de inkomende afvalstromen te verwerken. Dit doe je onder andere met een loader, een kraan en daarnaast zijn er handmatige werkzaamheden. Je gaat vrachtwagens laden en losse met de lepel loader, containers verplaatsen op eigen terrein met een haakarm vrachtwagen, afval laden met behulp van een overslag kraan, daarnaast zorg je dat het terrein schoon en opgeruimd blijft, tot slot ga je containers afnetten en bereid je het vervoer voor. Jouw werkdag zit er uiterlijk om 18.00 weer op!

Over het bedrijf

Een innoverend en klantgericht familiebedrijf dat al ruim 75 jaar specialist in het inzamelen van afval, het verhuren en verkopen van opslagcontainers en units en het transporteren van bulk- en zware/moeilijk te laden en lossen goederen. Het motto; gewoon goed geregeld. Met meerdere vestigingen in Nederland kunnen klanten optimaal worden bediend. Door te denken in oplossingen wordt de beste service in alle facetten verleend, want dat verdienen de klanten. Door een optimale samenwerking met klanten en relaties worden producten en diensten continu verbeterd. Het streven is samen duurzaam ondernemen. Ze leveren een uitgebreid en compleet assortiment containers voor een verantwoordelijke inzameling en verwerking van afval voor bedrijven en particulieren, dagelijks zijn er zo'n 200 chauffeurs op pad! MVO en duurzaam worden zeer serieus genomen. Door te investeren en innoveren in MVO en duurzaam ondernemen willen ze de maatschappij leefbaar houden voor volgende generaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau