Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Alle binnenkomende planten ga jij verdelen over karren. Door stickers weet je precies welke plant naar welke klant moet. Jij zorgt ervoor dat je door goed te puzzelen zoveel mogelijk planten op een kar krijgt. Want hoe minder karren er nodig zijn, hoe blijer je klant is. Het scheelt namelijk een hoop transportkosten. Je stemt het werk af met je collega's, maar werkt doorgaans zelfstandig.

Wat wij bieden

  • Een parttime baan voor 2 dagen in de week.
  • Een goed salaris
  • Werken in een fijn team met behulpzame collega's

Wat wij vragen

  • Jij bent beschikbaar op woensdag en donderdag
  • Jij best fysiek sterk, je tilt ook planten boven je macht
  • Doordat jij minimaal 1,70 m bent, kan jij ook bij de bovenste plank van de kas

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een klein familiebedrijf in Aalsmeer. Samen met jouw collega's exporteer jij planten naar ItaliŽ. Je komt te werken in een leuk team, bestaande uit 5 collega's op kantoor en 5 in het magazijn beneden. Jouw behulpzame collega's vinden het niet erg als jij nog geen ervaring hebt. Zij nemen jou graag bij de hand om alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast is het 'samen uit samen thuis'. Je gaat naar huis als het werk af is. Soms is daarom je werkdag iets korter dan 8 uur en soms wat langer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau