Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker vliegtuigonderdelen

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Berkel en Rodenrijs
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De aard en de omvang van de werkzaamheden zijn veelzijdig, complex en vrij specialistisch, vandaar dat je ongeveer 6 maanden intern opgeleid wordt om dit systeem en de werkzaamheden helemaal onder de knie te krijgen. Uiteindelijk word je een expert in vliegtuigonderdelen en leer je over de verschillende certificaten die gebruikt worden in de luchtvaart.

Wanneer de producten worden geleverd, moet alles gecontroleerd worden op schade. De partnummers/serienummers van de onderdelen moeten overeenkomen met verschillende checklists. De producten worden ingevoerd in het zelfontwikkelde Warehouse Management Systeem, een voorraadbeheersysteem. Je houdt je onder andere bezig met de kwaliteitsinspectie, van complete landingsgestellen en vliegtuigremmen tot aan kleine sensoren die moeten worden gecontroleerd en geïnspecteerd op verschillende kwaliteit eisen. Zowel visueel als op nummers, waaronder het part-/serienummer en verschillende luchtvaartdocumentatie. Er wordt gewerkt volgens verschillende ISO kwaliteitssystemen. Pas als alles aan de eisen voldoet, worden de onderdelen in het softwaresysteem ingeboekt en krijgt het een locatie in het Warehouse.

Omdat er in de luchtvaart aan strenge eisen moeten worden voldaan, mogen er geen fouten worden gemaakt en zal er ook een uitgaande goedereninspectie plaatsvinden. Je controleert de luchtvaartcertificaten en wederom het onderdeel op belangrijke punten, aan de hand van verschillende checklisten. Klopt alles? Alleen dan zullen de onderdelen het Warehouse verlaten en draag je er zorg voor dat het transport wordt geregeld met de daarbij behorende en correcte transportdocumenten, zodat het bij de douane geen vertraging oploopt. Of je meldt de zending aan bij één van de verschillende koeriersdiensten die deze vervolgens komen ophalen. Omdat de onderdelen over de gehele wereld worden verzonden, ga je ook veel leren over douane gerelateerde zaken.

Vanwege het internationale karakter van het bedrijf heb je ook per mail weleens contact met klanten, bijvoorbeeld over een onderdeel. Het is dus belangrijk dat je de Nederlandse en de Engelse taal goed beheerst in zowel woord als geschrift.

Wat wij bieden

  • Een leuke functie, met uitzicht op vast dienstverband
  • Een goed salaris tussen ?2.000 - ?2.450 bruto per maand
  • Werktijden maandag t/m vrijdag van 9:00 ? 17:30 uur

Wat wij vragen

  • Afwisselende baan in de logistiek met zowel administratieve en fysieke werkzaamheden (ervaring MAC computer is een pre)
  • Je werkt nauwkeurig en secuur, harde eis (misschien noemen mensen jou zelfs wel eens een perfectionist)
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Een heftruckcertificaat is een pre
  • Je bent leergierig, enthousiast en je houdt van diversiteit

Over het bedrijf

Bij een wederzijdse klik ga je aan de slag bij dit jonge bedrijf met ongeveer 35 medewerkers. Zij houden zich bezig met de aankoop van vliegtuigen, waarna zij deze laten demonteren door een derde partij. De onderdelen van deze toestellen komen binnen in het Warehouse en worden weer verkocht aan zowel nationale als internationale klanten.

Dit bedrijf biedt je de mogelijkheid om samen met collega's gebruik te maken van de sportschool. Wanneer het weer mogelijk is, wordt de week op vrijdag afgesloten met een gezellig drankje in de bedrijfsbar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau