Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker bij deze groothandel ben jij bezig met het verzamelen van de orders voor verschillende horeca-zaken. Hierbij loop jij met een headset waar je orders via doorkrijgt en met de rolcontainer door het magazijn en verzamel jij de juiste producten, waarbij je natuurlijk begint met de zwaardere producten. In het magazijn werk je in een onwijs gezellig team waar er ruimte is voor humor, een praatje maar waar ook zeker hard gewerkt wordt. Het kan zelfs voorkomen dat jij zelf de auto in springt om een extra product te bezorgen bij een klant in de buurt! Een onwijs diverse functie dus met veel gezelligheid!

Wat wij bieden

  • Een leuke fulltime functie waar je direct kunt beginnen
  • Een uurloon van ?12,50
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je spreekt goed Nederlands i.v.m. het voicepicking systeem
  • Je bent fysiek sterk
  • Heb jij een heftruckcertificaat? Dan is dit een pré

Over het bedrijf

Dit écht gezellige familiebedrijf heeft een aantal locaties in het land, waaronder Zeist. Ze bieden een totaalpakket voor de horeca in de regio, van kantine tot luxe restaurant. Je komt te werken binnen een gezellig team waar de mensen leuk met elkaar om gaan, er ruimte is voor een grapje en er natuurlijk hard wordt gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau