Luba Uitzendbureau

Sales executive

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je bent samen met je collega's van het verkoopteam verantwoordelijk voor de verkoop van eigen producten en het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Uiteraard zoek je ook actief naar nieuwe klanten. Je werkt veelal samen met bedrijven en beantwoord vragen over de producten, onderhandelt met de distributeurs en gaat actief op zoek naar mogelijkheden om de omzet te laten groeien.

Je begint in deze functie altijd op kantoor zodat je de grote verscheidenheid aan producten kan leren kennen. Als je deze goed kent kan je op pad naar klanten in heel Nederland, maar ook ga je langs bij potentiŽle klanten.

Als jij de ambitie hebt om verder te groeien zijn er ook zeker mogelijkheden om uiteindelijk internationaal te werken. De functie is hierdoor zeer divers in te vullen.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
  • De kans om een bijdrage te leveren aan de groei
  • Werk dichtbij een station, dus goed met openbaar vervoer te bereiken

Wat wij vragen

  • Aantoonbaar MBO/HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 2-4 jaar ervaring in de Business-to-Business verkoop
  • Nederlands en Engels zijn uitstekend in woord en geschrift, meerdere talen zijn een pre
  • Grote affiniteit met techniek

Over het bedrijf

Het bedrijf waarin jij komt te werken houdt zich bezig met de fabricage en verkoop van hoogwaardige appratuur voor de oppervlaktebehandeling in diverse industrieŽn, zoals de scheepsbouw, olie en gas, pijpleidingen en staalbouw. Met meerdere locaties in Nederland maar ook in het Verre Oosten is er een groot netwerk en variatie

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau