Luba Uitzendbureau

Junior Compliance Analist

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Junior Compliance Analist maak je deel uit van een dynamisch "Customs & Tax" team. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor onder andere het repareren van de quick fixes en overige compliance activiteiten. Je rapporteert rechtstreeks aan de team manager. Daarnaast heb je nog meerdere werkzaamheden waar je verantwoordelijk bent zoals het voorbereiden en geven van BTW presentaties, beheren van BTW gerelateerde documenten in alle EU landen, beantwoorden van ad hoc BTW vragen aan interne- en externe klanten. Hiernaast ondersteun en/of geven van BTW inhoudelijke training aan interne teams, communiceer je met lokale BTW- autoriteiten. Ondersteunen van het team bij alle andere Customs & Tax gerelateerde activiteiten en het assisteren bij ad hoc (BTW gerelateerde) projecten.

Kortom wij zijn opzoek naar een teamplayer die nauw kan samenwerken met verschillende mensen binnen de organisatie.

Wat wij bieden

  • Een goed marktconform salaris van ? 3090,- tot ? 3323,-
  • Je komt te werken in een gezellig team
  • Een fulltime functie in de dagdienst
  • Een uitdagende functie bij een mooi bedrijf

Wat wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en/ of Engelse taal
  • Bijkomende vreemde talen zijn een prť
  • Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een van de grootse producenten van oliŽn en vetten. Deze ingrediŽnten worden o.a. gebruikt bij de welbekende merken en producten. Denk daarbij aan Snicker, Mars en nog veel meer producten die je dagelijks tegenkomt. Ook binnen de non- food staan zij boven aan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau