Luba Uitzendbureau

Velgen Hersteller

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Wormerveer
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen een klein team van 4 mensen kom je te werken in de werkplaats waar de beschadigde velgen worden aangeleverd. Als velg hersteller neem je de velgen in ontvangst en ga je de velg chemisch ontlakken, waardoor alle oude laklagen worden verwijdert en de velg teruggebracht is tot blank aluminium. Hierna wordt er door een collega door middel van straalapparatuur al het resterende vuil van het velg oppervlak verwijderd. Daarna brengen ze een harde epoxy primer op de velg aan en daarna wordt deze behandeld met een poedercoat. Zo nu en dan kan het ook zo zijn, dat je de velgen weer terug brengt naar de desbetreffende dealer of klant.

In de toekomst is het de bedoeling dat je opgeleid gaat worden, zodat je alle handelingen zelfstandig kunt uitvoeren. Je zult hiervoor bijvoorbeeld leren lassen en opgeleid worden om een CNC-machine te besturen.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris van ? 2000 tot ? 2200,- per maand
  • Dynamische en uitdagende baan
  • Een gezellige en informele werksfeer
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband binnen het bedrijf

Wat wij vragen

  • Minimaal vmbo werk- en denkniveau
  • Je hebt technische affiniteit en interesse in de Automotive branche
  • Je vindt het niet erg om zelfstandig te werken
  • Je bent flexibel en resultaatgericht

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever verzorgt velg herstel van het allerhoogste niveau. De werkzaamheden die de werkgever verzorgt zijn het richten, lassen, cnc draaien en coaten van aluminium velgen. Service, kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. In tegenstelling tot andere bedrijven die velgen herstellen kan dit bedrijf veel meer velgen per dag repareren door de nieuwste technieken uit Engeland. Dit maakt jouw toekomstige werkgever uniek binnen de branche. Het bedrijf is innovatief, dynamisch en er hangt een gezellige en informele sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau