Luba Uitzendbureau

Sales Assistant

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie van sales assistent ondersteun jij de inside sales afdeling, zowel schriftelijk als telefonisch, waar nodig. Met jouw communicatieve skills ben jij in staat staat om de binnenkomende vragen (die o.a. kunnen gaan over de opvolging van offertes) op een professionele manier te verwerken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de levertijden, afhandelen van de retour/ reparatie opdrachten, inboeken van de binnengekomen goederen en het leveren van een tijdige rapportage aan jouw leidinggevende.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan voor 38 uur per week, met veel vrijheid en leuke contacten
  • Bij een fijn, warm familiebedrijf waar je ťcht gewaardeerd wordt en waar successen gevierd worden met taart en borrels
  • Een intensief inwerktraject waarbij je 1 op 1 wordt begeleid door een collega
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding
  • Ervaring met het werken in Excel is een must. Heb je ook ervaring met een ERP en/of CRM pakket? Dan heb je een streepje voor!
  • Je bent commercieel ingesteld, stressbestendig, klantgericht en proactief

Over het bedrijf

Toeleverancier van technische componenten voor in diverse sectoren. Ze zijn internationaal actief, naast meerdere locaties in Nederland opereren zij ook in Duitsland, Spanje, BelgiŽ en RoemeniŽ. Een familiebedrijf, waarvan de unieke cultuur en sfeer in Eindhoven goed te proeven is! De vestigingsmanager is een ontzettend fijne, sociale man en houdt er zijn eigen werkwijze op na: hij laat iedere medewerker volledig vrij, mits je maar eigenaarschap en verantwoordelijkheid toont en de klus klaart. Successen zijn belangrijk en worden gevierd. Het team op de verkoop binnendienst bestaat uit 16 medewerkers tussen de 24 en 63 jaar. Een gemixte club van jong en oud met zowel dames als heren. Hartelijke, behulpzame mensen die je goed begeleiden tijdens het inwerktraject en ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt. Zij kunnen niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau